Geniet van je tussenjaar bij Trust Marketing

Het overkomt vele studenten ieder jaar... de verkeerde keuze qua studie. Zorg ervoor dat jij je tussenjaar maximaal benut, werken en feesten bij Trust Marketing!

Geniet van je tussenjaar bij Trust Marketing
Gepubliceerd op
Nov 10, 2023
Leestijd
Categorie
Actueel

Ideeën voor een tussenjaar

Veel studenten krijgen in hun jonge jaren te maken met een tussenjaar. Dit kan een bewuste keuze zijn, om even gas terug te nemen na een lang examenjaar op de middelbare school. Dit kan natuurlijk ook gebeuren wanneer je tijdens je huidige studie ontdekt dat deze opleiding niet de jouwe is. Om deze ‘vrije’ periode effectief in te vullen zijn er verschillende opties beschikbaar. De ene gaat op reis, de ander gaat een jaartje keihard feesten, de ander combineert het gewoon. Hard werken EN feesten! Dit wordt het tussenjaar van je dromen.

Bij Trust Marketing barst het van de jonge mensen, studiekoppen en ook jongvolwassenen die genieten van een tussenjaar. Onze vestigingen zitten in alle grote studentensteden van Nederland, er is dus voor jou ook altijd een vestiging in de buurt. Je wilt natuurlijk volop profiteren van je tussenjaar, alles eruit halen wat erin zit. Om dit voor elkaar te krijgen is een flink zakcentje toch wel erg handig.

Het liefst werk je dan ook met jonge mensen, met dezelfde ambities. Toch? Daarnaast wil je na afloop feesten en lekker de stad in. Als je werk dan ook nog eens bijzonder leerzaam is en goed staat op je cv is het plaatje compleet! Vele jonge mensen die genieten van hun tussenjaar zijn je voorgegaan, werken bij Trust Marketing.

Volop geld verdienen bij jouw tussenjaar

Hoe wil jij jouw tussenjaar invullen? We snappen dat iedereen hier anders over denkt. Het is ook nogal wat, al die weken geen studieverplichtingen. Doen en laten wat je wilt. Toch wil je deze tijd ongetwijfeld nuttig besteden, jezelf ontwikkelen. Nieuwe vrienden maken. Veel geld verdienen. Omhoogklimmen en je cv aanvullen met prachtige ervaringen.

Kom eens kennismaken bij Trust Marketing, de allergrootste op het gebied van fondsenwerving. Hier kan je keihard verdienen bij je tussenjaar, zonder ook maar een feestje te moeten missen. Jouw collega’s worden je nieuwe vrienden, met hen ga je feestjes pakken en alle festivals af. Maak het maximale van jouw tussenjaar, ontwikkel jezelf tot sales-expert bij Trust Marketing.

Misschien weet je het nog niet zo goed, hoe moet je nou een tussenjaar goed invullen. Iedereen doet het net even anders. Wat vind jij belangrijk? Wij zijn erg benieuwd en horen graag of Trust Marketing hier wellicht een rol in kan spelen. Hoeveel jij werkt, welke functie je uitvoert en wat jouw salaris wordt heb je helemaal zelf in de hand. Deze veelzijdigheid en flexibiliteit is voor jonge mensen de reden om te werken bij Trust Marketing tijdens hun tussenjaar.

Het tussenjaar van je dromen

Niet iedereen kiest direct de studie uit die bij hem past. Iedereen kan een inschattingsfoutje maken en pas volgend jaar aan zijn droomstudie beginnen. Een vrijblijvend bakje koffie (of iets anders natuurlijk J ) bij Trust Marketing kan wellicht een mooie opstart tot iets moois zijn. Misschien besluit je volgend jaar een commerciële studie te volgen? In dat geval kan je ervaring bij Trust Marketing enorm van pas komen. Jij kan namelijk verkopen, presenteren en kwalitatieve gesprekken voeren. Zo heb je een enorme voorsprong op je studiegenoten!

Zorg dat je je hart volgt bij het invullen van je tussenjaar. Voor je het weet is die voorbij, het zou zonde zijn als je er niet alles uit hebt gehaald. Weet dat de deur van Trust Marketing altijd open staat, om jou te verwelkomen bij de dichtstbijzijnde vestiging. Een bijbaan moet matchen bij jouw dromen, jouw idealen. Pak deze kans met beide handen aan, jouw tussenjaar wordt er een die je nooit zal vergeten. Kom uit je comfortzone, doe eens gek. Meld jezelf aan bij Trust Marketing en wordt de beste versie van jezelf. En dat allemaal in een tussenjaar!

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Andere berichten

Alle berichten bekijken