//

Snel aan de slag - Bijbaan in Breda.

Nog student en op zoek naar een goed betaalde en flexibele studenten bijbaan in het centrum van Breda? Of reeds afgestudeerd en op zoek naar carrière kansen? Laat het ons direct weten!

Word onderdeel van het leukste team in Nederland

In het hart van Brabant (Breda!) heeft Hubert een prachtige vestiging, van maandag t/m zaterdag gaat Breda op pad voor de mooiste opdrachtgevers. Lekker verdienen en de wereld een handje helpen! In Breda werken jongen mensen - variërend van scholier tot afgestudeerd - mee aan onze missie. Kom snel langs om kennis te maken met ons gezellige team!

Ontdek welke 5 skills je zult ontwikkelen met een baan in de sales..

De vestiging Breda is gevestigd in het bruisende centrum, op nog geen 10 minuten lopen van het station. Goed te bereiken dus! Geen ervaring in de sales? Geen enkel probleem! Wij leiden je graag op en zorgen ervoor dat je maximaal voorbereid in de wijk staat.

Tijdens de shift verdienen we onze centjes, na afloop geven we het ook graag uit! Het is in Breda enorm gezellig, dus ook bij ons op de vestiging! Feestjes, borrels en samen stappen. Je komt terecht in een hechte vriendengroep die hard werkt tijdens de shift, en minstens zo hard feest na afloop. Kom je snel snel langs?

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Werken bij Trust

Work hard, play hard.

01

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

02

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard. De ideale studentenbaan of bijbaan!

03

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar heb je ook alle tools om verder te blijven ontwikkelen.

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Blog

Nieuws & verhalen

Bekijk alle artikelen