Bijbanen Emmen: Nieuwe Vestiging van Trust

Veel geld verdienen en werken met je vrienden, iedereen wil toch zo’n studenten bijbaan?

Wat ga je doen bij jouw studenten bijbaan in Emmen?

Dagelijks gaan wij voor de mooiste opdrachtgevers aan de slag om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Dit doen we op straat, bij evenementen en beurzen en ook langs de deuren. Voordat jij op pad gaat krijg je trainingen van je collega’s om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Het bruisende centrum van Emmen heeft ontzettend veel te bieden, zorg dat je een leuk bijbaantje hebt om al jouw uitstapjes te financieren. Een studentenbaan in Emmen kan hierbij goed helpen.

Wie is geschikt voor een bijbaan in Emmen bij Trust?

Om succesvol te zijn binnen de fieldmarketing hoef je niet de grootste mond te hebben of de grootste prater van je vriendengroep te zijn. Je hoeft niet te veranderen of je anders voor te doen. Via onze trainingen stomen we jou wel klaar om zo het maximale uit je werkdag te halen. Jij wilt natuurlijk lekker gaan verdienen, dat kan bij deze bijbaan in Emmen bij Trust. Een bijbaan in Emmen om je studietijd te bekostigenJe eigen geld verdienen met een studentenbaan in Emmen, zo ben jij niet afhankelijk van Ome Duo, en zo kom je je studietijd wel door! Het mooie is ook dat je collega’s je vrienden worden. Die zijn net als jij studenten die door dezelfde periode heengaan. Samen werken en samen drankjes doen na afloop. Geen verkeerde combinatie, toch? Maak je studententijd zo mooi mogelijk, zorg ervoor dat je jouw bijbaan in Emmen bij Credo vandaag nog gaat regelen. Onze managers en andere collega’s verwelkomen je met open armen en gaan er samen met jou een feestje van maken. De unieke sfeer binnen een vestiging is precies wat jij en je vrienden zal bevallen. Twijfel niet en meld je zo snel mogelijk aan, een bijbaan in Emmen bij Credo gaat jouw studententijd verrijken.

Wat zoek jij precies bij een bijbaan in Emmen?

In de stad zijn er natuurlijk genoeg winkels en horecagelegenheden te vinden. Misschien ben jij wel niet zo’n horecatijger. Ja, een kroeg bezoeken, dat kan je als de beste! Maar als job is het minder geschikt voor je. Bij een bijbaan in Emmen zal jij menig kroegje afgaan, nadat je eerst je geld hebt mogen verdienen met ander werk. Als ambassadeur van verschillende mooie merken zal jij eerst het verschil maken. Daarna worden successen uitgebreid gevierd! Geen verkeerde combinatie, toch? Jouw droombijbaan is dichterbij dan je denkt, ontdek de kansen en doorgroeimogelijkheden bij een bijbaan in Emmen bij Trust en meld je snel aan.

Geld verdienen met je vrienden met een bijbaan in Emmen

Ga jij ook je geld verdienen bij Trust, jouw nieuwe bijbaan in Emmen? Laat dan zo snel mogelijk wat van je horen. Proef de unieke sfeer en kom gauw langs bij onze vestiging. Tijdens je proefdagen zal je in alle rust kennismaken met onze mensen zodat je je snel thuis zal voelen. Geld verdienen en een geweldige tijd beleven? Solliciteer snel voor een mooie functie als sales-ambassadeur. Een bijbaan in Emmen tijdens jouw studententijd, vele oud-studenten zijn je voorgegaan, we zijn nu op zoek naar een nieuwe en gemotiveerde groep. Een studentenbijbaan in Emmen, wanneer meld jij je aan bij Credo? Je gepassioneerde collega’s gaan jou inwerken om maximaal te presteren tijdens de werkdag. Na afloop is er alle ruimte voor gezelligheid, avondjes stappen en drankjes doen met je collega’s, jouw nieuwe vrienden!

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Werken bij Trust

Work hard, play hard.

01

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

02

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard. De ideale studentenbaan of bijbaan!

03

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar heb je ook alle tools om verder te blijven ontwikkelen.
Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Blog

Nieuws & verhalen

Bekijk alle artikelen