Trust

1500+ ambassadeurs staan klaar voor jouw organisatie

Het werk van Trust helpt, verbindt, creëert bewustwording, verwezenlijkt dromen en redt levens van miljoenen mensen wereldwijd.

Het proces

Van het eerste contact tot loyale donateur

Met meer dan 1500 ambassadeurs gaan wij voor jouw organisatie langs huizen, naar beurzen, evenementen en naar winkelcentra. Aldaar hebben onze ambassadeurs het eerste contactmoment met nieuwe potentiële leden of donateurs.

Dat eerste contactmoment gaat altijd gepaard met een betrouwbaar gezicht en een goed gesprek, waarmee er meteen een vertrouwensband tussen de donateur en jouw organisatie ontstaat.

En daar stoppen we niet, want na dat eerste contact sturen we een bevestigingsmail en -sms, waarna we binnen vierentwintig uur nog eens contact opnemen in de vorm van een zogeheten welkomstcall – een persoonlijk gesprek waarin we controleren of alles goed is gegaan en wij de nieuwe donateur welkom heten en extra betrokken maken. Met deze nazorg vergroten we de betrokkenheid van het lid of de donateur voor de lange termijn substantieel en aantoonbaar.

Dit alles zorgt er uiteindelijk voor dat de aangeworven persoon verandert in een trouw lid of loyale donateur. En dat is iedere keer weer ons doel.

Diensten

Wij zijn groot in fondsen- en ledenwerving

01

Betrokken partner

We gaan niet alleen voor jou de straat op. We denken ook mee in de doelstellingen en de manier waarop we die behalen.

02

Top kwaliteit

Door betrokken te zijn bij onze opdrachtgevers, kunnen we net dat beetje meer kwaliteit bieden. En dát is precies waar we voor staan.

03

Structureel resultaat

Naast de snelheid van het resultaat, is het resultaat van Trust ook van structurele waarde.

04

Tevreden klant

Er gingen je al meer dan 43 organisaties voor. Voor deze organisaties mogen wij het verschil maken.