Bijbaan in Tilburg met het leukste team

Zoek jij een goedbetaalde (bij)baan in Tilburg? Kom snel een kopje koffie drinken bij ons. Je wordt opgeleid door ervaren collega's die jou dolgraag verder helpen in de sales!

Word onderdeel van het leukste in Nederland

Yes, we gaan Tilburg openen! Wij werven op deze vestiging donateurs voor goede doelen, dit doen wij middels straatwerving. We zoeken nog aanwinsten op deze vestiging, wellicht ben jij degene die we zoeken? Neem gerust je vrienden mee, in Tilburg gaan we er een fantastisch team van maken! Hard werken en feesten na afloop.

We zitten op een goed te bereiken locatie in Tilburg. Via verschillende sales trainingen ben jij helemaal voorbereid tijdens je eerste werkdagen. Samen gaan we er een groot succes van maken en ervoor zorgen dat jij een echte salestijger wordt. Werkdag voorbij? Dan gaan we gezellig een drankje doen met zijn allen en lekker de stad in.

Studentenbaan in Tilburg

Op zoek naar een te gekke studentenbaan? Look no further! Wij zijn op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en salesgerelateerde studenten om ons team in Tilburg te versterken.

Waarom bij ons werken? Nou, allereerst omdat we begrijpen dat jouw studie prioriteit heeft. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We snappen dat je soms moet jongleren tussen colleges, projecten en examens. Geen stress, we passen ons aan jouw schema aan.

Dus, als je klaar bent om je tanden te zetten in een spannende studentenbaan die je niet alleen helpt groeien, maar ook past bij je drukke agenda én je laat proeven van het brabantse leven, solliciteer dan vandaag nog! Wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team. Let's do this!

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Werken bij Trust

Work hard, play hard.

01

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

02

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard. De ideale studentenbaan of bijbaan!

03

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar heb je ook alle tools om verder te blijven ontwikkelen.
Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Blog

Nieuws & verhalen

Bekijk alle artikelen