Wij zoeken ambitieuze studenten voor Trust Marketing Amersfoort!

Nog student en op zoek naar een goed betaalde en flexibele studenten bijbaan op loopafstand van Station Amersfoort? Of reeds afgestudeerd en op zoek naar carrière-kansen? Laat het ons direct weten!

Join het leukste team van Amersfoort

Welkom in Amersfoort! In deze prachtige stad gaan wij op zeer korte termijn open. Kom gerust een keertje langs om de sfeer te proeven. Zo vinden we het leuk om na de shift een biertje te drinken en samen de stad in te gaan. Ons zuurverdiende geld moet natuurlijk ook weer worden uitgegeven!

Wij gaan je proberen de belangrijkste facetten van een sales-ambassadeur bij te leren. Dit bestaat bijvoorbeeld uit trainingen, dagopstarten en begeleiding op straat. Alles gebeurt in een relaxte sfeer met allemaal leeftijdgenoten, zo ga jij je ook snel thuisvoelen. Lijkt jou het leuk om je te ontwikkelen tot sales-expert en een lekker te verdienen? Kom dan snel langs in Amersfoort. Neem gerust al je vrienden mee, ook hen spreken we graag over de mogelijkheid van een bijbaan in Amersfoort.

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Werken bij Trust

Work hard, play hard.

01

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

02

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard. De ideale studentenbaan of bijbaan!

03

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar heb je ook alle tools om verder te blijven ontwikkelen.
Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Blog

Nieuws & verhalen

Bekijk alle artikelen