Dali's Groei bij Trust: Van Werver tot Recruitment Manager in Leiden

Dali den Haring is onze langstzittende Recruitment Manager en werkzaam voor de vestiging in Leiden Wat was zijn leukste werkdag?

Dali's Groei bij Trust: Van Werver tot Recruitment Manager in Leiden
Gepubliceerd op
Jan 19, 2024
Leestijd
Categorie
Story

Vertel eens wat over jezelf!

Mijn naam is Dali en ik werk sinds 2,5 jaar bij Trust Marketing in Leiden. Begonnen als werver, maar al snel kwam ik erachter dat ik meer talent heb om nieuw medewerkers te enthousiasmeren voor een (bij)baan in de sales! Als Recruitment Manager bij Trust Marketing ben ik nu actief voor de vestiging Leiden, met Dalo als vestigingsmanager.

Hoe ben je bij Trust Marketing terecht gekomen?

Eerst werkte ik bij een supermarkt, een typisch bijbaantje. Een vriend van mij die daar ook had gewerkt en al was gestopt, zei tegen mij dat ik net als hem naar Trust moest komen. Dat vond ik wel een goed idee, want het werk en de uren pasten niet goed meer bij me dus ben ik via die vriend op gesprek gekomen bij Dalo. Zet je commerciële vaardigheden in en groei als Sales Ambassadeur in Leiden - bekijk de vacature!

Hoe is je eerste werkdag bevallen?

Mijn eerste werkdag beviel goed, ik paste er gelijk goed bij. Er hing een relaxte sfeer en het klikte ook gelijk met mijn leidinggevende en overige collega’s. Dit had ik bij mijn vorige baan nooit ervaren.

Heb je naast leiden ook op een andere vestiging gewerkt?

Ik heb een keer een werkdag gehad in Den Haag. Die dag zijn de managers van de vestigingen Leiden en Den Haag uitgewisseld. Dit was onwijs leuk, zeker omdat Den Haag een hele andere stad is met een andere sfeer en ander mensen. Het is leuk om andere mensen te ontmoeten en te zien hoe het recruiten daar gaat. Dit is zeker iets wat ik in de toekomst nog een keer zou willen doen.

Wat was je leukste werkdag?

Oeh, dat is wel een denkertje. Ik denk Super Saturday in 2018. Het was zomervakantie en ik was nog een nieuwe werknemer. We zijn met zijn alle naar Utrecht gegaan om in de omgeving van Utrecht in wijken te lopen. Dat was echt gaaf, want dan loop je met mensen van andere vestigingen die je nooit eerder hebt gezien. Ja, was echt een leuke ervaring. Je kan jezelf dan ook goed vergelijken met anderen, of je meer of minder sales schrijft. Ook dit zou ik vader willen zien in de toekomst. Vestigingen die gemengd worden is een hele leuke ervaring.

Wat was je minst leuke werkdag?

Dat was mijn tweede werkdag, toen heb ik niks geschreven. Dat was een pijnlijke dag, maar wel heel leuk. Het is lastig omdat je net nieuw bent, dan vraag je je af wat er mis gaat. Ik heb er wel onwijs veel van geleerd en het was een gezellige dag met mijn collega’s.

Waar ben je het meest trots op?

Op mezelf ben ik altijd trots haha! Geintje natuurlijk; waar ik het meest trots op ben is de groei van onze vestiging. Toen ik net in dienst kwam waren er zes mensen in dienst; twee managers en vier wervers. Nu zitten we op bijna veertig werknemers en dat is echt wel een hele prestatie! We hadden destijds ook bijna niks op kantoor staan. Nu staat er een pooltafel, airhockey tafel, Playstation en een Digibord. Ook zijn we verhuisd naar een nieuw pand en hebben we dus een flinke upgrade gehad.

Wat zijn tips voor nieuwe recruiters of recruitment managers?

Altijd aangeven wat je wil bereiken! Dat is sowieso belangrijk voor de eerste stap. Bijvoorbeeld bij Kelsey, onze Field- en Recruitment Manager, of je eigen manager.

En altijd positief zijn, gezellig ingesteld zijn en er vooral een leuke dag van willen maken. Je kan heel veel dingen regelen wat goed gaat, maar dat merk ik nu als manager, veel dingen gaan nou eenmaal fout. Zeker in deze situatie is het belangrijk om positief te blijven, houd het gezellig voor jezelf en dan weet ik zeker dat jij en je team het best behaalde resultaat gaan halen die dag.

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Andere berichten

Alle berichten bekijken