Leuke baan en goed verdienen in Rotterdam.

Ben jij student en op zoek naar een goed betaalde en flexibele studenten bijbaan in Rotterdam? Of reeds afgestudeerd en op zoek naar carrière kansen? Laat het ons direct weten!

Word onderdeel van het leukste team in Nederland

Welkom in Rotterdam! Het is dicht bij de oude haven zit onze prachtige vestiging, waar Chris als vestigingsmanager de leiding heeft. Van maandag t/m zaterdag wordt er geworven voor de allermooiste opdrachtgevers. Dit doe je in een gezellig team, de energie spat er vanaf bij onze medewerkers.

De Rotterdamse mentaliteit, ben je daar bekend mee? Natuurlijk. Ook hier werken wij keihard voor ons geld, maar zorgen we daarnaast ook voor genoeg afleiding en sfeer. Wat dacht je van onze feesten, stapavonden en (externe) festivals? Kom snel langs en proef zelf de fantastische sfeer, in het hart van Rotterdam.

Kom een keer langs en maak kennis met dit team!

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Werken bij Trust

Work hard, play hard.

01

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

02

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard. De ideale studentenbaan of bijbaan!

03

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar heb je ook alle tools om verder te blijven ontwikkelen.
Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Blog

Nieuws & verhalen

Bekijk alle artikelen