Jouw nieuwe bijbaan in Den Haag

Nog student en op zoek naar een goed betaalde en flexibele studenten bijbaan in het centrum van Den Haag? Of reeds afgestudeerd en op zoek naar carrière kansen? Laat het ons direct weten!

Word onderdeel van het leukste team in Nederland

In de Hofstad is Lars vestigingsmanager. Hier in het mooie Den Haag lopen we voor de mooiste projecten met de leukste mensen. Dankzij de goede sfeer en gezelligheid na afloop behalen we samen fantastische resultaten op straat. Denk jij een toegevoegde waarde te zijn voor onze groep? Fantastisch! Laat dan snel iets van je horen en kom langs.

Ontdek welke 5 skills je zult ontwikkelen met een baan in de sales.

In de 3e stad van Nederland heeft Trust Marketing een prachtig pand staan. Een vestiging met volop sales talent, gezellige mensen en mooie feesten na afloop. Wij willen zoveel mogelijk kwalitatieve sales schrijven voor onze opdrachtgevers. Daarom zoeken we altijd nieuwe toppers die bij ons komen werken. Neem gerust al je vrienden mee zodat jullie met zijn allen komen shinen, hier in Den Haag!

Kom een keer langs en maak kennis met dit team!

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Werken bij Trust

Work hard, play hard.

01

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

02

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard. De ideale studentenbaan of bijbaan!

03

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar heb je ook alle tools om verder te blijven ontwikkelen.
Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Blog

Nieuws & verhalen

Bekijk alle artikelen