Wie zijn wij?

Backstage van Trust

Welkom bij Trust. Wij zijn een bedrijf dat is opgericht vanuit een passie voor het behalen van resultaat door middel van direct klantcontact.

o

Waarom Trust Centraal Staat

Het enige wat je kunt verkopen is Vertrouwen

Bij Trust gaat het verder dan zaken doen; het is een gemeenschap. Hier combineren we succes met plezier in de wereld van Fieldmarketing.


Het is deze unieke combinatie van professionaliteit en camaraderie die ons onderscheidt en aantrekt. Of je nu een klant, partner of teamlid bent, je wordt ontvangen in een omgeving waar samenwerking en wederzijds respect voorop staan. Dit ethos heeft ons geholpen sterke relaties op te bouwen en langetermijndoelen te realiseren. En terwijl we streven naar uitmuntendheid in ons vakgebied, vergeten we nooit de kracht van een lach, een behulpzame hand of een moment van echte menselijke verbinding. Welkom bij Trust, waar business en gemeenschap hand in hand gaan.

Met een krachtteam van ruim 1500 ambassadeurs zijn we overal: van woonwijken tot beurzen, van evenementen tot winkelcentra. Hier leggen we de eerste, cruciale connectie met jouw toekomstige leden of donateurs. Trust staat klaar. Ben jij er klaar voor?"

Vestigingen

In deze steden zijn wij actief

Bekijk alle

Wat kan je verwachten van ons?

Leer Nieuwe Mensen kennen!
Je krijgt veel nieuwe collega’s die vaak ook je vrienden worden! Zo groeit je netwerk vanaf het eerste moment.

Ontwikkel jezelf!
Ontdek je talenten en ontwikkel jezelf op het gebied van sales, leiderschap en communicatie!

Werken wanneer je wil!
Flexibele werktijden en -dagen met een goed salaris, wie wil dat nou niet?!

Carrière
mogelijkheden!
Je krijgt veel nieuwe collega’s die vaak ook je vrienden worden! Zo groeit je netwerk vanaf het eerste moment.