We zoeken bij Trust Marketing Amsterdam naar gezellige Sales Ambassadeurs.

Op een geweldige locatie in Amsterdam zoeken wij gemotiveerde toppers. Ben jij het talent die ons team komt aanvullen? Laat snel iets van je horen!

Word onderdeel van het leukste team in Nederland

Op een prachtige en centrale locatie in Amsterdam zit een prachtige vestiging van Trust. Dat komt goed uit, want jij woont in Amsterdam en omgeving en zoekt een fantastische bijbaan! Rick en Jelle verwelkomen nieuw talent met open armen. Bij Trust Marketing in Amsterdam word jij opgeleid tot een echte sales-topper. Met gerichte trainingen en persoonlijke begeleiding staat jouw ontwikkeling hoog in het vaandel.

Er wordt in Amsterdam hard gewerkt voor mooie resultaten. Naast de werkzaamheden is er natuurlijk ook alle ruimte voor feesten en gezelligheid. We zijn niet voor niks gelegen in het centrum van Amsterdam... Regelmatig worden er feesten georganiseerd, gaan we de stad in en maken we er samen een mooie avond van. Je komt terecht in een hecht team die zich sterk maakt voor onze opdrachtgevers, en na afloop de gezelligheid opzoekt!

Zoek jij nou een mooie bijbaan in de sales, in het centrum van Amsterdam? Aarzel dan niet en kom met ons in contact.

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Werken bij Trust

Work hard, play hard.

01

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

02

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard. De ideale studentenbaan of bijbaan!

03

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar heb je ook alle tools om verder te blijven ontwikkelen.
Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Blog

Nieuws & verhalen

Bekijk alle artikelen