Bijbaan in Oss met het leukste team.

Oss, de Brabantse stad die een regionale rol als werk-, woon- en winkelstad heeft. Join jij deze mooie vestiging?

Word onderdeel van het leukste in Nederland

Welkom bij de grootste vestiging van Nederland! In deze heerlijke Brabantse vestiging werven wij donateurs op straat, dit doen wij voor verschillende A-merken zoals goede doelen en loterijen. Ondanks dat Oss de grootste vestiging van Nederland is, zijn zij altijd op zoeken naar nieuw talent voor bij hen op de vestiging, wellicht ben jij degene die we zoeken? Neem gerust je vrienden mee, in Oss gaan we er een fantastisch team van maken! Hard werken en feesten na afloop.

We zitten op een mooie plek in Oss, op loopafstand van het station en centrum. Via verschillende sales trainingen ben jij helemaal voorbereid tijdens je eerste werkdagen. Samen gaan we er een groot succes van maken en ervoor zorgen dat jij een echte salestijger wordt. Werkdag voorbij? Dan gaan we gezellig een drankje doen met zijn allen en lekker de stad in.

Studentenbaan in Oss


Ontdek een Studentenbaan in Oss! Mitchel en Maurice zijn 1,5 geleden gestart met deze vestiging, maar hebben inmiddels ook Eindhoven en Tilburg geopend. Met nieuwe teamleden streven ze naar het maximale. Als je op zoek bent naar een aangename baan tijdens je studie, waarbij je ook kunt blijven genieten van het studentenleven, neem dan zeker contact met ons op. Oss is constant op zoek naar gemotiveerde teamleden. En natuurlijk, voel je vrij om je vrienden mee te brengen!

Verdien samen je zomervakantie, krijg waardevolle verkoopervaring en maak vrienden voor het leven. Of je nu in je studententijd zit of een tussenjaar hebt, wat je situatie ook is, wij staan klaar om met jou in gesprek te gaan over het versterken van Trust Marketing.

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Werken bij Trust

Work hard, play hard.

01

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

02

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard. De ideale studentenbaan of bijbaan!

03

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar heb je ook alle tools om verder te blijven ontwikkelen.
Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Blog

Nieuws & verhalen

Bekijk alle artikelen