Maak het verschil in Leiden.

Een fantastische bijbaan in hartje Leiden. Met leeftijdgenoten werken, nieuwe vrienden maken en lekker verdienen. Kom snel langs of bel ons op voor een gesprek!

Word onderdeel van het leukste team in Nederland

Vestigingsmanager Oussama heeft een prachtige vestiging in DE studentenstad van Nederland, Leiden! Er staat een hecht team die hard werkt en na afloop samen de dag bespreekt onder het genot van een biertje. Ook zoeken we graag terrasjes op en gaan we regelmatig stappen in Leiden. Natuurlijk nadat we een mooie werkdag hebben gedraaid voor onze opdrachtgevers.

Via trainingen, dag opstarten en begeleiding in de wijk word jij ook een echte sales-expert. Beloond worden als jij een stapje extra zet? 100%! Door ons bonussysteem kan jij zoveel verdienen als jij wilt. Daarnaast ontvang je natuurlijk ook gewoon een keurig uurloon.

Wat zoek jij in een bijbaan? Kom gerust langs in Leiden en proef de sfeer. Leiden is een hechte groep, maar is altijd zoekende naar jong talent die ervoor wilt gaan. Neem daarnaast gerust al je vrienden mee naar het sollicitatiegesprek, zij zijn ook van harte welkom om bij Trust te komen werken!

Lekker verdienen, geld ophalen voor mooie opdrachtgevers en na afloop samen drankjes doen. Klinkt dit voor jou als de ideale bijbaan in Leiden? Neem dan snel contact op of kom langs.

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Werken bij Trust

Work hard, play hard.

01

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

02

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard. De ideale studentenbaan of bijbaan!

03

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar heb je ook alle tools om verder te blijven ontwikkelen.
Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Blog

Nieuws & verhalen

Bekijk alle artikelen