5 voordelen van een (bij)baan in de sales

Waarom je nu moet solliciteren voor die (bij)baan in de sales!

5 voordelen van een (bij)baan in de sales
Gepubliceerd op
Nov 10, 2023
Leestijd
Categorie
Actueel

Voordeel #1 Money, money, money

Een (bij)baan in de sales kan erg goed verdienen. Maar let wel op, want een wijs man zong ooit: ‘Mo money, mo problems’, dus het zou kunnen dat wanneer je bij Trust Marketing begint, je binnenkort nogal wat problemen hebt. Hoewel geld niet de enige drijfveer moet en kan zijn, speelt het natuurlijk wel een belangrijke rol. Want geld maakt niet per definitie gelukkig, maar het is wel erg handig om te hebben. Het mooie aan sales: hoe beter je erin bent, hoe meer geld je verdient!

Voordeel #2 Ontwikkeling

“Stilstand is achteruitgang”, is zo’n uitspraak waarmee een projectontwikkelaar je graag om de oren slaat als hij uit wil leggen dat wat hij doet veel zin heeft. Op sommige gebieden is het niet helemaal waar, maar op het gebied van persoonlijke ontwikkeling is het natuurlijk mooi meegenomen als je een beetje vooruitgang boekt. Iedere dag het gesprek aangaan met uiteenlopende mensen is sowieso goed voor je people-skills, maar bij Trust Marketing krijg je met behulp van specifieke trainingen ook de mogelijkheid om je sales-skills te boosten. En dat is altijd handig.

Voordeel #3 Gezelligheid

Oke, misschien werkt gezelligheid voordeel #1 een beetje tegen, want gezelligheid kent geen tijd en soms ook geen uitgavepatroon dat bij een student past. Daar moet wel bij gezegd worden: wij betalen tijdens de vele bedrijfsborrels graag de eerste biertjes voor je, maar het kan zomaar zijn dat je door al die gezelligheid drie keer in de week in de kroeg belandt en je zuurverdiende centen op de bar kapotslaat. Van de andere kant: gezelligheid is belangrijk! En gezelligheid, dat krijg je bij Trust Marketing.

Voordeel #4 Afwisseling

Iedere. Keer. Dezelfde. Vakken. Met. Boodschappen. Vullen. Is. Bijna. Net. Zo. Vervelend. Als. Deze. Punten. Na. Ieder. Woord. Lekker veel afwisseling, daar wordt ieder mens toch blij van. En dat is het geval bij Trust Marketing. Geen dag is hetzelfde, geen persoon is hetzelfde, geen gesprek is hetzelfde. Je komt in verschillende steden, wijken en winkelcentra én je werkt voor uiteenlopende doelen en organisaties. Afwisseling in je bijbaan; heerlijk.

Voordeel #5 Je komt jezelf tegen

In alle eerlijkheid; het komt weleens voor dat je meerder keren op rij een deur voor je neus dichtgeslagen krijgt of dat geen enkel persoon in de stad een gesprek met je wil voeren. Het zijn die momenten dat je jezelf leert kennen. Opgeven? Of doorzetten? Je leert dat doorzetten een manier is om doelen te bereiken, al moet je jezelf daar even voor tegenkomen. Aan het eind van de dag voel je je herboren en ben je extra tevreden met het resultaat. Een geweldig gevoel.

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Andere berichten

Alle berichten bekijken