Een kijkje achter de schermen van Esmee

Achter de Schermen van Esmee

Een kijkje achter de schermen van Esmee
Gepubliceerd op
Dec 27, 2023
Leestijd
Categorie
Story

Waarom heb je voor Juridisch Dienstverlening gekozen?

Antwoord: Ik ben begonnen met deze opleiding omdat het een brede opleiding is. Tijdens de opleiding zelf ben ik er achter gekomen dat ik het erg interessant en leuk vind.

Wat (of wie) heeft jou geholpen in je studiekeuze?

Antwoord: Mijn middelbare school heeft niet geholpen. Wel ben ik met mijn moeder naar verschillende open dagen gegaan op verschillende Mbo-scholen. De opleiding Juridisch Dienstverlening sprak mij het meeste aan.

Neem een kijkje op onze vacaturepagina voor alle beschikbare studentenbanen bij Trust Marketing!

Heb je tijdens je studie een favoriete cursus of onderwerp gehad? Zo ja, waarom was dat je favoriet?

Antwoord: Personen en familierecht is mijn favoriete vak, dit is omdat ik echtscheidingsadvocaat wil worden. Ik ben hier erg geïnteresseerd in sinds mijn ouders uit elkaar zijn gegaan. Stap in het schoeisel van onze Salesmanager Jelle en krijg inzicht in een typische werkdag - lees de blog!

Heb je een grappige anekdote over een college, docent of studiegenoot?

Antwoord: Ik heb dit jaar met hele goede cijfers mijn diploma gehaald. Ik kan me niet concentreren op school dus ga meestal niet naar de lessen. Ik leer thuis goed voor mijn tentamens en dan haal ik goede cijfers. Ik moest naar de diploma uitreiking en had de docenten bijna nooit gezien. Hierdoor wisten ze niet aan wie ze het diploma moesten uitreiken en daardoor begon de hele zaal te lachen.

Hoe heeft jouw studie je perspectief of houding ten opzichte van bepaalde zaken veranderd?

Ik ben er achter gekomen dat er overal wetten en regeltjes achter zitten. Over de kleinste details in jouw leven zitten wetten verbonden, bijv. hoe ver de bomen in jouw achtertuin van jouw buren hun terrein af moet zitten.

Wat is het meest ongebruikelijke dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Ik heb een interview gedaan met een man die in de gevangenis zat omdat hij een moord had gepleegd. Hij vertelde mij over zijn denkwijze en dat kon ik niet plaatsen.

Heb je een favoriete studie snack of een drankje dat je helpt om door lange studeersessies te komen?

Antwoord: Ik grijp naar Redbull zero als ik moe ben tijdens het studeren, en mijn favoriete gezonde snack is paprika. Ontdek daarnaast zeker onze blog over de 6 essentiële focus-snacks die je moet hebben tijdens lange studeersessies.

Hoe heeft het werken bij Trust je geholpen in je studie of vice versa?

Sinds ik bij Trust Marketing werk zijn mijn gesprekstechnieken erg vooruit gegaan. Ik moet vaak juridisch advies gesprekken voeren op school voor projecten en scholen. Ik merk sinds mijn baantje bij Trust Marketing dat dat een stuk beter gaat.

Wat is het meest verrassende dat je hebt ontdekt over jezelf sinds je met je studie bent begonnen?

Ik ben er achter gekomen dat ik erg goed zelfstandig kan plannen en leren aangezien ik alles zelf doe. Ook ben ik er achter gekomen dat ik juridische verbanden goed kan leggen. Ik vind de opleiding erg interessant en heb het gelukkig ook gehaald.

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Andere berichten

Alle berichten bekijken