Werken bij Trust

Wat ga je doen?

Als sales-ambassadeur ga je aan de slag voor de mooiste merken bij jou in de buurt. Dankzij jouw promotiewerk en verkoopskills verkoop je lootjes of haal je geld op voor de tofste stichtingen en goede doelen. Jouw werk is belangrijk, leerzaam, goed voor later en levert je een prachtig salaris op. Trust barst van het talent, mogen wij jou ook snel verwelkomen?

Werken bij Trust

Waar zet jij je voor in?

01

Goede doelen

Trust heeft een groot aantal goede doelen en stichtingen waar onze ambassadeurs geweldig werk voor leveren. Kwetsbare kinderen in binnen-en buitenland, dieren, ontwikkelingslanden... jij kan je steentje gaan bijdragen om hun leven te verbeteren!

Je zal gaan werken op de dagen en tijden wanneer het jou uitkomt. Jij gaat bijdragen aan een betere wereld, verdient een mooi loon en maakt ook nog eens een hoop vrienden onderweg. Natuurlijk wil jij ook bij de Trust community horen! Laat snel iets van je weten, wie weet sta jij volgende week al te shinen op onze borrels. Met geld in je zak, welteverstaan!

02

Loterijen

Op een aantal vestigingen binnen Trust doen wij goed werk voor de grootste loterijen van Nederland. Deze loterijen steunen onder andere kunst, cultuur en een groot aantal goede doelen. Het blijft een loterij, dus mensen kunnen ook in de prijzen vallen!

Jij gaat samen met je collega’s lootjes verkopen. Dit kan op straat, langs de deuren en op de leukste evenementen. Jij komt overal, durft mensen aan te spreken en daagt je collega’s uit om het maximale uit jezelf te halen. Na afloop staat er een biertje koud, nadat jullie het hele dorp hebben ingeschreven voor de aankomende trekkingen!

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Werken bij Trust

9 Redenen waarom werken bij Trust de beste keuze is voor jou!

Ontdek top 9 reden waarom een bijbaan als sales ambassadeur bij Trust een goeie keuze is voor jou.

1. Een goed basissalaris

Je inzet wordt hoe dan ook beloond met een basissalaris. Dus ook op mindere sales-dagen krijg jij gewoon betaald!

2. Flexibel werken

Bij Trust kun je je eigen uren inplannen. Je kunt werken zoveel je wil. Je hebt dus zelf in de hand hoeveel je verdient!

3. Motiverende bonussen

Hoe meer sales je schrijft, hoe meer je kunt gaan verdienen. Je ontvangt namelijk mooie bonussen over iedere geschreven sale!

4. Blijf je ontwikkelen

Wanneer je bij Trust komt werken ontwikkel je ondertussen skills, waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.

5. Doorgroei mogelijkheden

Bij Trust zijn er talloze opties om door te groeien in het bedrijf, niet zomaar een nutteloos bijbaantje dus.

6. Tevreden opdrachtgevers

De tevredenheid van onze klanten is de belangrijkste graadmeter van wat we doen. Als zij tevreden zijn is dat niet alleen goed voor ons, maar ook voor de wereld.

7. Sociaal netwerk

Je komt te werken met allemaal leeftijdsgenoten, grote kans dat daar allemaal nieuwe vriendschappen ontstaan.

8. Feestjes & Gezelligheid

Vaak doen we na het werk nog even een borrel, daarnaast worden er genoeg feestjes georganiseerd voor het personeel.

9. Het voelt niet als werken

Je loopt lekker in de buitenlucht, mag je eigen tijd inplannen. Het voelt niet echt als werken, maar verdient wel lekker!

Werken bij Trust

Work hard, play hard.

01

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

02

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard. De ideale studentenbaan of bijbaan!

03

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar heb je ook alle tools om verder te blijven ontwikkelen.

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?