Over ons

Trust marketing is opgericht door Niels Troost, tevens oprichter van Stichting van het Kind. Anderhalf jaar na de oprichting van de stichting besloot hij om de donateurwerving niet meer uit te besteden aan een marketingbureau, maar om het in eigen beheer te nemen. Om nieuwe manieren van werving uit te proberen en om de kwaliteit en kwantiteit te waarborgen.

Dat bleek een gouden zet. In korte tijd groeide het donateursbestand van Stichting van het kind explosief. Mede dankzij de innovatieve manier van werving wist Stichting van het Kind het vertrouwen te winnen van meer dan 25.000 donateurs. Dit succes wil Niels delen met andere organisaties, en dat doet hij met Trust marketing. Uniek aan Trust Marketing is dat er zowel met jongeren als ouderen wordt geworven. De combinatie hiervan geeft een goede dynamiek aan de organisatie.

Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen om te brainstormen over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul onderstaand contactformulier in. Wil je direct contact? Bel 0252-769165 of mail naar niels@trustmarketing.nl.