Media-aandacht rondom fondsenwerving

Misschien heb jij er wel iets van meegekregen: de media-aandacht gericht op bureaus gespecialiseerd in fondsenwerving.

Media-aandacht rondom fondsenwerving
Gepubliceerd op
Nov 10, 2023
Leestijd
Categorie
Actueel

Nederlanders staan bekend als gulle gevers richting goede doelen, maar de meeste mensen doneren helaas zelden uit zichzelf. Voor een goede doel om een potentiële donateur te bereiken, moeten ze vaak een stapje extra zetten.

Verschillende Wervingsmethoden en Hun Kosten

Dat kan op verschillende manieren: televisiecampagnes, het organiseren van evenementen, en dus ook via wervingbureaus. Voor al deze methoden geldt dat er kosten aan verbonden zijn, ook voor goede doelen.

De Rol van Professionele Fondsenwervers

Ja, fondsenwervers worden betaald om structurele donateurs te werven. Op een professionele wijze en op grote schaal werven van donateurs vereist financiële middelen. Bij Trust Marketing werken meer dan duizend ambassadeurs om donateurs te werven. Ze zijn uitgerust met de juiste projectkleding, houden zich aan een strikt werfscript en zijn transparant aan de deur.

Kwaliteitsbewaking en Protocollen

Onze ambassadeurs volgen strikte protocollen. Als ze deze niet volgen, kunnen ze niet bij Trust Marketing werken. Om de kwaliteit te garanderen, wordt elke donateur nagebeld om te controleren of het gesprek volgens protocol is verlopen.

De Opbrengsten van Fondsenwerving

Het is van belang om te benadrukken dat, hoewel fondsenwerving geld kost, het vooral geld opbrengt voor het goede doel. Het is een bewezen methode om donateurs voor de lange termijn aan een goed doel te verbinden. Het feit dat bijna elk goed doel verbonden is aan een wervingsbureau spreekt boekdelen over hun waarde.

Contact Opnemen

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over onze werkwijze of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op:Telefoon: 0252 - 769165Mail: info@trustmarketing.nl.

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Andere berichten

Alle berichten bekijken