Sportscholen zijn belachelijk duur: bespaar met deze studentendeals

6 gyms waar je als student kunt sporten voor maximaal 25 euro per maand. Bespaar tijd en ontdek de beste deals!

Sportscholen zijn belachelijk duur: bespaar met deze studentendeals
Gepubliceerd op
May 14, 2024
Leestijd
4
Categorie
Actueel

5x gyms waar je als student kunt sporten voor maximaal 25 ...5x gyms waar je als student kunt sporten voor maximaal 25 euro in Amsterdam

TrainMore Sportschool met Studentenkorting: Flexibel Sporten met Studentenkorting

Sporten met studentenkorting: betaalbaar en flexibel.

Voordelen: TrainMore is een van de meest populaire sportscholen. Het is betaalbaar en met meerdere vestigingen in verschillende studentensteden biedt TrainMore studenten de flexibiliteit om te trainen waar en wanneer het hen uitkomt.

Nadelen: Het is af en toe een beetje te druk om een goede workout neer te zetten.

Top tip: Vermijd de locaties midden in het centrum. Hier is het vaak druk, zoek een kleinere locatie.

Direct naar Studentmembership

USC: Sporten voor Studenten aan de HvA en UvA

Studentenkorting sportschool: Fitnessen voor 17 euro per maand.

Voordelen: Studeer je aan de HvA of UvA? Dan kun je met een jaarabonnement voor 17 euro per maand fitnessen op vier locaties van het USC in Amsterdam. Je krijgt onbeperkt toegang tot de sportschool en kunt deelnemen aan groepslessen. USC biedt ook startcursussen en de mogelijkheid om samen met een coach een schema samen te stellen. Naast fitness biedt USC ook sporten aan zoals cheerleading, jiujitsu, padel, tennis en zwemmen.

Nadelen: Beperkt tot studenten van de HvA en UvA.

Top tip: Maak gebruik van de startcursussen en de coaching voor een optimale start.

Direct naar de site

SportCity: Profiteer van Studentenabonnementen en Korting

Studentenkorting fitness: Neem je studentenpas mee en krijg korting.

Voordelen: SportCity biedt niet alleen een traditionele gym optie. In de SportCity kun je gebruikmaken van de sauna en van groepslessen. Ook heeft de SportCity een sociale corner waar je kunt chillen met je vrienden.

Nadelen: Sommige locaties hebben openingstijden en zijn dus niet geopend 24/7.

Top tip: Als je het fijn vindt om met vrienden te sporten, moet je echt naar SportCity gaan. Hier mag je elke maand 5 vrienden meenemen!

Direct naar site>> studentkorting

Basic-Fit: Goedkope Sportschool voor Studenten met Korting

Goedkope sportschool voor studenten: Betaalbaar en 24/7 geopend.

Voordelen: Bij Basic-Fit kun je niet alleen individueel trainen, maar ook deelnemen aan leuke groepslessen zoals yoga, spinning en HIIT. Deze lessen zijn inbegrepen in je lidmaatschap, dus je kunt meedoen zonder extra kosten. Het is een geweldige manier om niet alleen aan je conditie te werken, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en jezelf te motiveren onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Nadelen: Omdat Basic-Fit zo populair is onder studenten en andere leden, kunnen de sportscholen soms behoorlijk vol zijn, vooral tijdens de avonduren en in het weekend.

Top tip: Een andere nuttige tip voor training bij Basic-Fit is om je trainingen te plannen en te variëren. Maak een schema waarin je verschillende spiergroepen en soorten trainingen afwisselt, zoals cardio, krachttraining en flexibiliteitsoefeningen.

Direct naar de site

ProFit Gym: Onbeperkt Toegang met Studentenkorting

Studentenkorting bij ProFit Gym: Sporten voor 25 euro per maand.

Voordelen: Bij ProFit Gym krijg je, bij een tweejarig abonnement, voor 25 euro per maand onbeperkt toegang tot alle locaties in Nederland. In Amsterdam zit de sportschool in de Indische buurt. Elke vier weken kun je een nieuw schema krijgen en een meting doen, en je mag onbeperkt deelnemen aan zowel de live als virtuele lessen.

Nadelen: Beperkte locaties in Amsterdam.

Top tip: Profiteer van de regelmatige metingen en nieuwe schema’s om je voortgang te blijven verbeteren.

Direct naar site

Goedkoop Sporten voor Studenten: Betaal Helemaal Niks

gratis sportschool studenten

Sporten met studentenkorting: Betaal helemaal niks.

Sporten tijdens je studie betaalbaar houden kan door te fietsen of te wandelen voor dagelijkse activiteiten. Gratis sporttoestellen in parken bieden een goedkope optie voor fitness en YouTube-workouts en apps bieden gratis trainingsmogelijkheden.

Voordelen: Met de mogelijkheid om thuis workouts te volgen via YouTube en apps, heb je de vrijheid om te trainen op een tijdstip en locatie die jou het beste uitkomen, waardoor het gemakkelijker wordt om regelmatig te blijven sporten tussen je studieverplichtingen door.

Nadelen: Het kan lastig zijn om genoeg variatie te vinden bij de gratis sporttoestellen in parken, omdat er niet altijd veel keuze is. Bovendien, als je thuis wilt trainen, moet je misschien wat fitnessapparatuur kopen, wat extra kosten met zich mee kan brengen.

Top tip: Een handige tip is om samen met vrienden te sporten. Door samen te sporten, kun je elkaar motiveren, verantwoordelijk houden en het leuker maken. Je kunt bijvoorbeeld samen gaan wandelen, fietsen of deelnemen aan gratis workouts in het park. Op deze manier wordt sporten niet alleen betaalbaar, maar ook gezellig en stimulerend.

Sportvoorzieningen - Maps Amsterdam

Bonus Tip: Profiteer van Studentenkorting bij Gymshark

Wist je dat je ook studentenkorting kunt krijgen op sportkleding en accessoires? Gymshark, een populair merk onder fitnessliefhebbers, biedt een aantrekkelijke studentenkorting. Met deze korting kun je hoogwaardige sportkleding aanschaffen zonder je budget te overschrijden.

Hoe studentenkorting bij Gymshark krijgen: Bezoek de website van Gymshark en zoek naar de pagina met kortingen voor studenten. Vaak moet je je inschrijven via een verificatieplatform zoals Student Beans of UNiDAYS om de korting te activeren.

Profiteer van deze aanbiedingen en zorg ervoor dat je niet alleen fit blijft, maar er ook goed uitziet tijdens je workouts!

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Andere berichten

Alle berichten bekijken