Een kijkje in het leven van Jelle

Jelle Hopman is werkzaam voor onze vestiging in Amsterdam. Als Salesmanager bij ons gestart en inmiddels ook door gegroeid naar Junior Vestigingsmanager. Wat was zijn leukste wer

Een kijkje in het leven van Jelle
Gepubliceerd op
Jan 19, 2024
Leestijd
Categorie
Story

Vertel eens wat over jezelf...

Mijn naam is Jelle Hopman en ik ben 24 jaar oud. Sinds 2 á 3 maandjes werk ik pas als Salesmanager bij Trust Marketing in Amsterdam en eigenlijk is het allemaal heel snel gegaan. De huidige Vestigingsmanager Rik heeft mij namelijk na drie maanden gevraagd om hier te komen als Salesmanager, zo ben ik hier dus ook gekomen.

Hoe ben je bij Trust Marketing terecht gekomen?

Ja, het ging ontzettend snel, ik heb commerciële economie gedaan. Digital Marketing als afstudeerstage, toch iets te digitaal voor mij en daarom heb ik er voor gekozen echt koude acquisitie sales ervaring op te doen, hier bij Trust Marketing. Rik is een van mijn beste vrienden dus die zei van: “Kom, let’s go! Kom gewoon één á twee maandjes voor je eigen ontwikkeling, dat is het belangrijkste”. Echt pure sales ervaring op doen, dat staat ook goed op mijn CV en is dus goed voor mijn ontwikkeling. Met die mindset begon ik vrijwel direct goed te schrijven. Na drie maandjes, vroeg Rik of ik als Salesmanager aan de slag wilde gaan.

Het laatste half jaar ging in een goede stroomversnelling, kansen gekregen en kansen gepakt.

Studenten bijbaan Amsterdam studentenbaan

Wat was je leukste werkdag?

Als Salesmanager is het de bedoeling om mensen te managen en training te geven, dat zij ook hard gaan om sales te schrijven. Het belangrijkste is om als een leider op het veld te gaan staan, dus is het belangrijk dat je zelf gaat schrijven. Sinds de eerste Ultra Week als Salesmanager was mijn doel om in een van die zeven dagen de 10 aan te tikken. En de tweede dag van de Ultra Week was het raak. Tien donateurs geschreven en dat is wel een heel ding natuurlijk, je hoort bij de club van 10. De rest van de week ook weer lekker kunnen schrijven natuurlijk!

Wat is jouw persoonlijk record?

Hoogstwaarschijnlijk is mijn record niet zo hoog als dat mijn collega's hebben gepresteerd, maar alsnog ben ik tevreden met het feit dat ik op één shift 10 sales met 101 euro aan inschrijfbedragen heb weten binnen te halen!

Pexels burak k 187041

Waar ben je het meest trots op?

Waar ben ik het meest trots op? Hoe we hier als vestiging bezig zijn en wat voor sfeer we creëren. Ik denk dat ik daar het meeste trots op ben. Mensen werken hier echt hard, maar het is ook gewoon nog eens gezellig. Dus de vibe die hier rondhangt hier in Amsterdam. Mensen voelen zich áltijd welkom, ook al ben je een beginner of niet.

Verover Amsterdam met jouw verkoopvaardigheden - Check onze vacatures in Amsterdam en sluit je aan bij ons team!

Wat zijn je ambities?

De vestiging laten groeien. Het wordt gewoon een grote sneeuwbal, mensen nodigen weer vrienden uit. Vrienden vragen weer vrienden mee en dat zijn allemaal dezelfde type mensen. We hebben hier allerlei types rondlopen, vergis je niet. Introvert, extrovert, verlegen, niet verlegen, maar iedereen vind het hier top en die nemen allemaal hun vrienden mee. Ik denk dat het juist alleen maar versterkt wordt en we op die manier alleen maar kunnen groeien.

Wat is je doel voor het einde van het jaar?

90 wervers. We zitten nu rond de 80. Veel in en uitloop natuurlijk omdat mensen willen kijken of het wat is of niet. Einde van het jaar lijkt ver, maar is al over een maand. Ik denk dat 90 actieve wervers een mooi doel is voor ons. Nog 10 extra wervers erbij moet wel lukken.

We willen gewoon de grootste vestiging worden binnen Trust, van de Benelux, we willen 100 actieve wervers.

Wat zijn tips voor nieuwe Salesmanagers of wervers?

Als beginnend werver dien je te focussen op je eigen ontwikkeling. Focus op hoe je je pitch kan verbeteren en niet je salaris, dan komt de rest vanzelf.

Als Salesmanager ga je gewoon voorop in de strijd en moet je hard werken. Zorg dat je mensen gunt, dat is ook belangrijk. Wees een leider en zorg dat je zelf ook gewoon al je zaken op orde hebt en de rest volgt jou. Dat is eigenlijk mijn grootste tip.

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Andere berichten

Alle berichten bekijken