Studenten bijbaan in Nijmegen bij Trust Marketing

Op zoek naar een mooie bijbaan in Nijmegen tijdens je studententijd? Trust Marketing heet jou van harte welkom. Voor onze mooie vestiging in Nijmegen zoeken wij een aantal gemoti

Studenten bijbaan in Nijmegen bij Trust Marketing
Gepubliceerd op
Nov 10, 2023
Leestijd
Categorie
Actueel

Opzoek naar een bijbaan in Nijmegen? Trust Marketing heeft de perfecte studentenbaan voor jou!

Onze managers op kantoor geven jou hiervoor alle benodigde tools en kennis mee. Van jou verwachten we dat je alles gaat geven om er een structureel succes van te maken, goede prestaties worden rijkelijk beloond door Trust Marketing! Zo kan jij promoties maken die ervoor zorgen dat jij meer geld krijgt, voorzien van meer verantwoordelijkheid. Pak je kans en solliciteer snel voor deze fantastische bijbaan in Nijmegen bij Trust Marketing. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij een bijbaan in Nijmegen overweegt.

Ga je binnenkort in Nijmegen wonen of studeren? Fantastische beslissing! Nijmegen is een schitterende stad die een hoop te bieden heeft. Denk aan de Lange Hezelstraat (oudste winkelstraat van Nederland!), prachtige parken en talloze kroegjes en discotheken. Om je studententijd volledig te benutten en unieke sales ervaring op te doen verwelkomen wij jou graag bij onze vestiging voor een studentenbaan in Nijmegen. Onze ervaren managers gaan jou begeleiden en helpen tijdens je tijd bij Trust Marketing.

Een studenten bijbaan in Nijmegen die je zal bijblijven en je later gaat helpen in je carrière. Daarnaast zorgen wij voor dat extra beetje gezelligheid wat jij als scholier en student natuurlijk zoekt. Een biertje doen na afloop met je vrienden? Natuurlijk doen we dat! Met een bijbaantje in Nijmegen bij Trust worden successen keihard gevierd.

Bijbaan in Nijmegen tijdens jouw studententijd

Een bijbaantje in Nijmegen tijdens je studententijd moet behalve het geld ook gewoon leuk zijn en dat begrijpen wij natuurlijk volkomen. Door met leeftijdsgenoten te gaan werken wordt het werk al snel een groot feest. Na afloop is er alle ruimte om een drankje te drinken, eenmaal aan het werk heerst er een echte sales cultuur. Om het allerbeste uit jezelf (en jouw studenten bijbaan in Nijmegen) te halen krijg je van ons trainingen, word je begeleid tijdens de werkdag en doen we er alles aan om jou te laten uitblinken.

Werken in de sales is een kwestie van doorzetten. Met de juiste motivatie en mindset kan ook jij hier een kei in worden. Als je het ECHT wilt is een bijbaan in Nijmegen bij Trust Marketing ook voor jou een fantastische kans. Een studentenbaan in Nijmegen waar je zelf je werkdagen bepaalt kan goed van pas komen. Heb jij bijvoorbeeld lessen of tentamens op de planning, dan hebben die even voorrang. Begrijpen wij volkomen! Kom lekker extra werken wanneer je het iets rustiger hebt. Zo geef jij sturing aan je werk en studie, zodat alles volgens jouw agenda zal verlopen. Een bijbaan in Nijmegen (en studie) valt op die manier perfect te combineren.

Bijbaan in Nijmegen voor optimale groei en kansen

Een studenten bijbaantje in Nijmegen bij Trust Marketing zorgt voor persoonlijke groei. Door de trainingen die jij ontvangt word jij niet alleen een kei aan de deur of op straat. Ook jouw sociale vaardigheden, presentatie-en sollicitatie skills en zelfs je liefdesleven zullen er profijt van hebben. Bij een bijbaan in Nijmegen moet je er wat van leren. Je studentenleven is de mooiste tijd van je leven, echt waar. Maak er het beste van en zorg de bijbaan hebt waar je echt wat aan hebt. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal, lees verder op onze website over de carrièrekansen.

Zo kan je fantastische groei doormaken wanneer jouw motivatie in orde is met je studentenbaan in Nijmegen bij Trust Marketing. Trust Marketing doet er alles aan om met jouw bijbaan in Nijmegen je studententijd leuker te maken, meer geld te verdienen en natuurlijk meer vriendschappen te sluiten. Laat snel je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen.

Wil jij samen met je vrienden?

Neem gerust je vrienden mee tijdens je sollicitatiegesprek voor een bijbaan in Nijmegen. Het is gezellig en je houdt er nog een leuke vergoeding aan over. Ben jij de volgende die gaat genieten van zijn (studenten)tijd met een studenten bijbaan in Nijmegen bij Trust Marketing? Wij verwelkomen je met open armen. Tot snel!

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Andere berichten

Alle berichten bekijken