KreaDoe Lentefestival 2023

Beurswerving voor de Goede Doelen Loterijen

KreaDoe Lentefestival 2023
Gepubliceerd op
Sep 7, 2023
Leestijd
Categorie
Cases

What’s so special?

De VriendenLoterij steunt organisaties die dagelijks geluk van anderen mogelijk willen maken. Dit zijn organisaties die zich inzetten voor cultuur, sport en welzijn.

Uniek aan de VriendenLoterij is dat een lot ‘geoormerkt’ is. Dit betekent dat 40% van de lotwaarde direct naar de organisatie gaat die aan het lot gekoppeld is.

De loten die we op dit festival hebben geworven zijn gekoppeld aan het Prins Bernhard Cultuurfonds. Geweldige opdrachtgever, prachtige beneficiant!

Our first time

Wat is er nu mooier dan samen met je vrienden loten werven op een beurs of evenement? Nope, niets! Daarom gaat de lente van 2023 de boeken in als zeer succesvol. Want van 14 tot en met 16 april heeft ons loten team precies laten zien wat zij waard is.

Drie dagen lang vlammen met ons A-Team om de doelstelling met ruim 50% te overstijgen.

Een prestatie van de bovenste plank, met een gigantische impact voor cultuur liefhebbend Nederland door de enorme bijdrage die geleverd wordt aan het Prins Bernhard Cultuurfonds.

En nu?

Nu gaan we dat succes natuurlijk uitbreiden.

Ben jij er klaar voor om je werving naar het volgende niveau te tillen en écht impact te maken voor de wereld? Meld je dan HIER aan en wie weet ben jij straks aan het shinen voor een van onze opdrachtgevers!

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Andere berichten

Alle berichten bekijken